Privacy

We hechten veel belang aan de bescherming van persoonsgegevens en respecteren jouw privacy. In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over welke gegevens we verzamelen, waarom en hoe we ermee omgaan.

Koor&Stem vzw is structureel erkend door de Vlaamse overscheid, binnen het decreet amateurkunsten voor de discipline vocale muziek. Ons doel is het stimuleren, informeren, ondersteunen en begeleiden van amateurkoren in Vlaanderen. We brengen zingende mensen samen, faciliteren een netwerk van koren, bieden hen kansen en opportuniteiten. Om die redenen worden koren ook lid van Koor&Stem. Een gedetailleerde privacyverklaring met betrekking tot allle activiteiten die we ontwikkelen vind je hier op de website van Koor&Stem vzw.

Registeren op Koorklank

Op Koorklank verwerken we tijdens het registratieproces volgende persoonsgegevens: voornaam*, familienaam*, e-mailadres*, artistieke bio, profielfoto, locatie, naam van je koor, website van je koor.
Deze profielinformatie wordt enkel getoond aan geregistreerde gebruikers van Koorklank wanneer ze doorklikken op je naam. Je naam is énkel zichtbaar wanneer je een repertoirevraag stelt of ergens een commentaar plaatst. Jouw e-mailadres is nooit zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet gedeeld met derden.
*Enkel voornaam, familienaam en e-mailadres zijn verplicht in te vullen en dus noodzakelijke voor een goede werking van de website en om als gebruiker partituren te kunnen downloaden, antwoorden te kunnen geven op repertoirevragen of om ergens reacties te kunnen plaatsen.

Abonneren op nieuwsbrief

Als je een account aanmaakt voor Koorklank, kan je je optioneel aanmelden voor een nieuwsbrief. 4x per jaar houden we je dan op de hoogte van repertoirenieuws, info over Vlaamse componisten, nieuwe aanwinsten in onze bib, webshop of vrij te downloaden partituren op Koorklank. Als je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, klikt je onderaan de nieuwsbrief op de afmeldlink of stuur je een mail naar info@koorklank.be