Let's Zing ensemble heeft zijn Brussels Songbook!

Voor Let’s Zing Ensemble, de trotse opvolger van Singing Brussels, vroeg Bozar aan 10 Brusselse componisten om een nieuw lied te schrijven voor koor. Een waaier aan nieuwe koorwerken is vanaf nu online beschikbaar.

Repertoire online

Een Brussels Songbook, zo kan je het omschrijven. Let's Zing ensemble is een prestigieus project met 10 nieuwe composities voor de inspirerende stad Brussel, die door iedereen gezongen kunnen worden: diversiteit is deel van iedereen. In de komende jaren zal het repertoire verder uitgebreid worden naar meer Belgische componisten.

Gratis beschikbaar - ontdek het!

Dit repertoire is gratis beschikbaar voor iedereen die er mee wilt werken. Elke docent, dirigent of zanger die het graag wil instuderen en uitvoeren kan het gewoon downloaden via de site van Bozar.

Didactische ondersteuning

Op de website van Bozar vind je de 10 artiesten terug in aantrekkelijke Youtubefilmpjes waarbij ze achtergrondduiding geven bij compositie en tekst. De moeite om te bekijken! De partituur en audio-tutorials zijn eenvoudig te downloaden, én er is een oefenplaylist via Spotify. Muzikale supervisie gebeurde door Dirk Brossé, Maarten van Ingelgem en het Brussels Vocal Project. Wij zijn fan!

Werelds Brussel

Een wereld van stijlen en talen ontvouwt zich in de composities. Je zal er werken vinden met teksten in het Nederlands, Frans, Engels, Italiaans, Berbers van de hand van muzikanten met roots uit Burkina Fasso, Congo, Marokko, België, e.a. en ja met opvallend veel vrouwelijke creaties. Neem de tijd om de wereld te ontdekken door de ogen van Laïla Amezian & Tuur Florizoone, Nicholas Michaux, Oriana Ikomo, Avalanche Kaito, Francoiz Breut & Francois Schulz, Cabane, Laryssa Kim, Esinam, Judith Kiddo, Maarten Van Ingelgem & Els Moors. Jazzy invloeden, wereldmuziek, eigentijdse koormuziek, het palet is eindeloos. Dank u, Bozar!

Workshops en fête de la musique

Je kan nog steeds deelnemen aan de workshops of aanmelden voor het grootse afsluitmoment op 23 juni met Young Belgian Strings en Belgian National Orchestra onder leiding van Dirk Brossé in Bozar.

Deel deze pagina

Reageer

Login of registreer om te kunnen reageren